Nerladdningstips-Smink från TheSimsResource

Här är ett nerladdningstips på smink från TheSimsResource, man måste vara medlem för att kunna ladda ner dessa grejer, men att bli medlem kostar inget och jag rekommenderar att bli medlem!
 
 
 
 
 

Susies dagbok, v 1 Fredag

Hej dagboken! Den här veckan har gått fort och idag så kom min granne James över och frågade om han fick låna toan, han hade tydligen något fel med sin. Ju mer jag såg på honom desto mer gick det upp för mig att han måste vara den rätta!
-Han är snygg
-Han är trevlig
-Han har på sig kläder som jag har designat!
Jag bjöd honom på lunch och efter det sa han att han var tvungen att gå, jag satte mig på soffan i hallen och väntade. Han satte sig bredvid mig la armen om mig och bara sådär så KYSSTE han mig, länge!
 
 
Han berättade för mig att han älskade mina kläder och att han tyckte att det var en ära att få träffa mig! Vi tillbringade hela fredagen med varandra, vi grillade marshmallows i solnedgången och allt kändes bara så perfekt! 
 
 
Vi gick upp och la oss på min säng för att prata lite, jag kröp ner under täcket medan James låg ovanpå täcket. Vi båda somnade!
 
 
Ps. Jag skriver detta på lördagen för att jag hann inte skriva igår eftersom att jag var hela dagen med James!
 
/ Susie

Uppdatering av TheSims3.com

Det värkar som att TheSims3.com har uppdaterats, på "min sida" står det ju hur många sims man har, nu har de delat in det i kategorier, mina spel, prylpaket och vilka store världar man har köpt!
 
Iochmed den nya uppdateringen kom det nya ikoner samt ikoner för SEMESTERPARADIS!
Som ser ut så här: