The Sims 3 Semesterparadis - Recension

 
STAD:
 
 
Med The Sims 3 Semesterparadis kommer det en ny stad kallad Isla Paradiso. Den består av en stor ö och några till mindre öar. Det finns även små "moln" i staden och under dem finns det oupptäckta öar. De oupptäckta öarna går att upptäcka på olika sätt, t.ex genom att hitta kartbitar eller den lättaste ön upptäcker man bara genom att åka nära den.
 
NYA FUNKTIONER:
Det finns massor med nya funktioner med The Sims 3 Semesterparadis, simmarna kan t.ex driva hotell och bo på husbåtar, med The Sims 3 Semesterparadis kan man även uppleva världen under ytan!
 
Husbåtar:
Husbåtarna är väldigt praktiska om man vill leva ett liv med många möjligheter. Man kan lägga till vid olika hamnar i staden eller stanna mitt ute i havet för att fiska etc, om din sim är händig kan hen uppgradera husbåten så den får autopilot, så din sim kan sova eller göra något annat medan husbåten åker till den valda destinationen.
 
 
Hotell:
Din sim kan nu bo på eller driva hotell. Något som hotell måste ha är hotelltorn, där simmar kan bo om rummen som man själv byggt är fulla. Det tar tid att få ett femstjärnigt hotell och man måste hela tiden uppfylla de önskningar som kunderna/gästerna skriver i recensionerna av hotellet. Det finns även ritningar för hotell, där du kan hitta poolområden, receptioner, gym osv. Om din sim vill checka in på ett hotell så finns det två hotell på Isla Paradiso, båda med olika stil och stjärnor.
 
 
(de två "grundhotellen")
 
(ett hotell jag byggt)
 
AKTIVITETER:
Det finns väldigt mycket nya aktiviteter med The Sims 3 Semesterparadis, dina simmar kan snorkla, dyka, åka båt, vindsurfa, plaska i vattenbrynet... ja listan kan bli lång!
 
Båtar:
Simmarna kan som sagt åka båt till olika platser vilket är passande då hela världen består av massa öar. Det finns massor med olika båtar: husbåtar, motorbåtar, segelbåtar, trampbåtar och roddbåtar. Alla NPC:s kommer till dig (om du bor på en husbåt eller en ö) med båt eller vattenskoter.
 
 
 
 
 
Snorkling och dykning:
Din sim kan lära sig en ny färdighet: dykning. Man går upp i färdighet genom att snorkla. När man är i nivå två i dykning kan man börja dyka ner under ytan på en dykplats kallad Stenrevet. När man senare går upp i nivå kan man dyka på nya spännande platser. När din sim dyker kan hen samla snäckor och fiskar som hen sen kan sälja eller ha som dekoration hemma (snäckor). Under vattnet finns det också olika undervattensgrottor som din sim kan undersöka, om du har tur kanske hen hittar en annan utgång som leder till en tidigare oupptäckt ö!
 
 
Dykplatser är märkta med en speciell boj, man kan även hitta dykplatserna i kartvyn.
 
 
 
Övriga aktiviteter:
Simmarna kan:
 
Vindsurfa.
 
Prova på glödvandring.
 
Sola på stranden.
 
Glida ner för vattenkannan.
 
Ta en drink i poolbaren:
 
Och mycket mycket mer.
 
SJÖSIM:
Sjösim är den övernaturliga varelsen som kommer med The Sims 3 Semesterparadis. Sjösimmar får automatiskt nivå 10 i dykning och kan andas under vattnet.
 
 
 
Det lättaste sättet att bli en sjösim är att äta sjöfolkskelp som kan köpas för 25 000 livslånga poäng.
 
 
Sjösimmar får fjäll längst ner på benen, man kan ändra fjällfärg genom att trycka på en spegel och sedan: byt fjällfärg.
 
 
De har även lite annorlunda behov, istället för hygien har de fuktighet, de behöver fylla på med vatten genom att duscha eller ta ett dopp i havet/poolen.
 
EGESKAPER:
Det kommer två nya egenskaper med The Sims 3 Semesterparadis, Sjöman och Älskar att simma.
 
 
 
FÖREMÅL:
Det kommer väldigt mycket nya föremål med The Sims 3 Semesterparadis. Vissa snyggare än andra men i helhet är det väldigt bra.
 
Några Semesterparadis möbler:
 
KLÄDER OCH HÅR:
Precis som med föremålen så kommer det väldigt mycket nytt, flera väldigt fina hår. Kläderna är strand inspirerade och jag tycker att de är väldigt fina!
 
Några hår för tjejer:
 
 
 
Några hår för killar:
 
 
 
Några kläder för tjejer:
 
 
(förlåt för att hon blundar)
 
Några kläder för killar:
 
 
 
BETYG:
Jag tycker att The Sims 3 Semesterparadis är ett väldigt bra expansionspaket med mycket nytt att göra. Det är värt pengarna och jag rekommenderar det till alla andra simsälskare där ute!
The Sims 3 Semesterparadis får av mig 5/5 stjärnor!
 
Rolo:

Det finns väl ett till hotell? Det är gammalt och har noll stjärnor från början, ligger vid en strand och börjar på h. Brukar alltid få det när jag spelar :)

Svar: Men det måste man driva själv, man kan inte checka in där.
Emme

Sofia - en blogg om tv-serier:

Hej! Vet du om man kan bygga egna båtar. Jag har bara lyckats köpa färdiga, men jag skulle helst vilja bygga en egen, men har inte hittat vart man gör det...

Svar: När du flyttar in en ny familj väljer du en brygga, där får du upp alternativ på hur stor husbåt du vill ha. Du väljer den du vill ha och sedan kan du bygga din egna!
Emme

Alva:

Hur bygger man en brygga till sin husbåt?

Svar: Man kan inte det (vad jag vet)
Emme

Yohio fanet:

Jag köpte ett till hus och vill nu sälja det. Men jag vet inte hur man gör?!.. vet du kanske det? <333

Kommentera inlägget här: