Ny klänning från ANUBIS

Nu har Anubis gjort ännu en fantastiskt snygg klänning. (tycker jag)
Den finns för tonåringar, ungdomar och vuxna.

 
 DOWNLOAD
Jag tycker den ser så sjukt somrig ut!
Kajsa!:

Gud vad snygg den där klänningen är!

Johanna:

Hej igen!

Jag har länge velat starta en Sims blogg och du undrar jag om tips och hur man ändrar tema/headen? Åså undrar jag hur man installerar Pose Player och var den finns? (Spelar på Mac som du!)

Kram!

Svar: Om du bloggar på blogg.se så finns det en guide under fliken Design. Jag håller på med ett inlägg om hur du laddar ner poseplayer och annat CC men det är inte riktigt klart så här är en annan simsblogg som du kan läsa flera olika guider om hur du kaddar ner Pose Player och andra filer: http://alltomsims.blogspot.se/p/guider.html?m=1
Emme

Johanna:

Hej! Jag läste om hur man skulle ladda ner saker till spelet. Jag lyckades tills jag skulle flytta mappen till Mods mappen. Den vill inte komma in där. Då undrar jag om man verkligen skulle ta "pappret" med "blixtlåset" på eller om man skulle ta något annat "papper" eller hela mappen. För mig funkar inget av det. Vad ska jag göra? Jag har en Mac.

Svar: Jag vet inte, jag tror det är bättre om du frågar hos Embla och Saga i inlgget! De kan nog förklara bättre än vad jag kan.
Emme

Kommentera inlägget här: