Önskesimar: Daniel och Rebecca

Hannah önskade sig ett par, här är de:
 
 
Rebecca Spark, önskad av Hannah
 
När Rebecca gick i sexan så testade hon och några andra tjejer att banta. De gav upp efter några dagar, men för Rebecca gick det bra, alldeles för bra. Hon fick svårt att äta och tänkte alltid hur många kalorioer hon åt varje dag: "liten frukost, liten lunch, stor middag och en lång springtur efter det, hur många kalorier blir det?". När det var som mest problem med maten så svimmade hon på en gympa lektion.

Rebecca bor i en lägenhet med sina 4 syskon, Alice, Linnea, Albin och Gustav. Mamman jobbar som sjuksköterska och Pappan jobbar långt igång förorten de bor i. I andra Ring blev Rebecca ihop med idrottskillen Daniel och de har hållt ihop sen dess. Men snart är det dags för Rebecca att flytta hemifrån. Hon har fått en jobb hos sin faster i huvudstaden, och familjen behöver pengar... Ska hon ge upp allt och åka dit, ska hon stanna eller kommer Daniel våga fria till henne innan hon åker så dom kan åka tillsammans till huvudstaden och få dröm livet?
 
 
 
Daniel Andersson, önskad av Hannah
 
Daniel har alltid haft det perfekta livet och har alltid varit populär. Han är framgångsrik bland alla sorts sporter och tränar Rugby, Basket och Skidor på fritiden. Han är djupt förälskad i Rebecca men ska han våga fria? Eller är det för tidigt? Han hoppas att kunna bestämma/få chansen när han bjuder över henne på semester i Sunset Valley, och lämna Twinbrook ett tag.... ;)
 
 
 
Ladda ner Rebecca: Exchange, Mediafire
Ladda ner Daniel: Exchange, Mediafire
 
(jag råkade hoppa över nr. 7 så det står nummer 6 och sedan nr 8 bland mina önskesimmar)
chaos:

Åh så fina! :)

Kommentera inlägget här: