PGC Mortiz - Del 3

Tyvärr växte lilla Rebecca upp och fick fel anlag. Hon fick blont hår! (??) varken Awa eller Jack har blont hår!
 
 
Awa har nu fullt upp med att hjälpa Rebecca få en bra uppväxt men ibland har hon lite tid över och då brukar hon spela lite piano!
 
 
Rebecca lär sig fort och hon verkligen älskar sitt rum, hon är där hela tiden! Hennes favortileksak är xylofonen!
 
 
 
 
Awa gillar även att fotografera och lilla Rebecca är gärna model!
Tilda:

Hej jag såg en länk och klickade och jag fick en chock hur tråkig och dålig din blogg var! Den är hemsk, du borde verkligen försöka förbättra den!!👎

Svar: Jag tycker att du skall tänka lite på hur jobbigt det är att ha en blogg, jag lägger ner flera timmar varje dag för att fixa bra inlägg. Om du tror du kan göra det bättre själv, skaffa en blogg och ge mig länken! Om den är så dålig, vad ska jag då förbättra?
Emme

"Rolo":

Till Tilda: Jag tycker du ska tänka lite på hur du kommenterar, det är inte så roligt att få en sån kommentar som berättar att bloggen man lagt ned mycket tid och kraft på är hemskt. Det du tycker kan du hålla inne med!

Till Emme: Ta inte åt dig det Tilda skriver, din blogg är superbra och kul att läsa. Vi simsbloggare förstår varandra!

Svar: Jag tar inte åt mig så mycket, jag gör så gott jag kan och om det inte räcker så får det va! kul att du tycker inläggen är bra jag lägger ganska mycket tid på dem! Jag tycker att din blogg också är bra! :)
Emme

Tilda:

Jag är ledsen att jag sårade dig och jag har själv lite dåligt samvete! Jag var lite arg och frustrerad när jag skrev inlägget men här är lite tips, inte för att jag är så bra på bloggning!
1. Göra lite mer pgc eller från ditt spel.
2. Göra avsnitten av ditt spel lite mer spännande och att det händer lite mer grejer!
Och jag ber verkligen mycket om ursäkt för det där inlägget! Jag är bara en arg och lite allmänt stressad idiot!

Svar: Tack för tipsen, jag ar haft mycket denna vecka och inte hunnit spela så mycket på min PGC, jag ska försöka publicera mer från mitt spel under sommarlovet! :)
Emme

Tilda:

:)

Kommentera inlägget här: