PGC Mortiz genaration 1- Del 4

Jag har spelat ganska mycket på min PGC de senaste dagarna så ni kommer få ganska många avsnitt denna vecka. Jag vill att ni ska vara på ungefär samma ställe som jag är nu! :)
 
Jag har glömt att skriva att jag har ändrat för några dagar sedan så att jag gör en vanlig PGC (fast jag struntar i reglerna om att man måste ha egenskapen ogillar barn och att man inte får skriva in några koder så man får pengar...) Jag har ändrat Awas ögonfärg till guld/gul, så nu måste arvingen ha både guldia ögon och lila hår! Undrar hur lång tid detta kommer att ta!
 

 
Dagarna flyger förbi och Rebecca växer upp till barn! Hon får då egenskapen ambitiös! Hon är duktig i skolan och när hon blir stor vill hon bli en världsberömd kirurg!
 
 
Awa går till teatern för att visa sina piano färdigheter och hon tjänar 100 simdaler i dricks!
 
 
Jack besökte en dansklubb efter jobbet och man kan verkligen säga att han shakade loss!
 
 
Awa vaknar mitt i natten av att hon mår pyton! Hon måste genast springa till toan!
 
Den Anonyma Plumboben:

Hej emme! Man får väl inte ändra reglerna? Och man får absolut INTE fuska i en pgc så din "pgc moritz" är bara en berättelse! Du skriver som om det skulle vara en berättelse vilket inte passar in så bra i en pgc. Du skriver typ: Dom ärvde ett hus av James morfar men dom är inte så rika! Dom bor fan i ett hus för miljoner! Du skriver utropstecken hela tiden efter varje mening. Susies dagbok är även väldigt tråkig att läsa om och extremt overklig.

Hoppas att du tar åt dig och gör en STOR förändring.
Mvh Plumboben

Svar: Jag har faktiskt gjort om min PGC lite, de har flyttat och bor inte längre i "ett hus för miljoner" (kommer komma i nästa del) Och jag förstår vad du menar jag ska förbättra min PGC och jag har faktiskt slutat att fuska på den. Jag håller med dig, Susies dagbok är tråkig för att jag har fått lite idé torka med den, så den kommer inte att fortsätta.
Men nästa gång tycker jag att du ska tänka lite på HUR du skriver din kommentar, denna kommentar känns inte så trevlig att få, du kanske ska försöka formulera dig på ett annat sätt.
Emme

Kommentera inlägget här: