The Sims 4 Sneak Peak

Igår på Livesändningen så fick vi se en liten sneak peak från The Sims 4!
 
 
En bild på hur en sim möjligtvis skulle kunna se ut i The Sims 4!
 
Vad tycker ni borde finnas i The Sims 4?
 
 
Minoo:

Jag tycker att man kan se in i butiken när en sim handlar, som på en vanlig mataffär.

Och kansk fler djur till Husdjur/Djurliv, tex Undelat.

Och snyggare fötter.

Svar: Snyggare fötter tycker jag med!
Emme

chaos:

Har massa ideer, men årstider i grundspelet är ett måste! Förstår egentligen inte varför de inte har med det från början..!? :P

Svar: Håller med!
Emme

Moa & Tindra :

Hej kan du kolla in våran blogg?! Skulle betyda mycket! :)
Btw Jätte fin blogg ;)

Svar: Tack! :) Visst kan jag göra det.
Emme

Emilia:

Jag har stora förväntningar på The Sims 4 så jag hoppas på något mer än bara det.

Asuka:

Jag hopas att sims 4 kommer ha fixat till det här med att resa och sånt så att det finns kanske fler resmål och att det inte ska lagga allt för mycket som det har gjort iallafall för mig när jag spelar destinationsvärlden och utforskar mycket gravar och sånt.

Jag håller även tummarna för att de ska ha gjort fler almända byggnader tillgängliga att gå in i, t.e.x mataffären som någon annan även nämnde och bion kanske lägga in lite mer med jobben i själva grundspelet också.

Jag skulle nog kunna hitta på hur mycket som helst som de skulle kunna tillägga. Men såklart hur avancerat som helst kan de inte göra det då skulle min dator absolut inte klara av det :/

Längtar iallafall jättemycket, ser fram emot att se vad de har hittat på! :D

//Asuka

Stina:

Mer slideeeeeers! ;D

Anonym:

Jag vill ha tillbaka grafiken från ts 2! Tycker inte alls om trean just för att hur mycket man än fixar med simmen när man skapar den så ser alla likadana ut när man väl börjar spela... Alla ansikten blir runda, allt blir grumligt och färgerna blir matta :( hoppas på mycket mer detaljer till fyran!

Lia:

1) Jag tycker att alla simmar ska ha EGNA pengar, inte hushållets pengar. Jag tycker det känns overkligt att tonåringar och barn ska kunna köpa/göra precis vad de vill för deras föräldrars pengar.
2) Jag tycker att vissa expansioner är meningslösa i både tvåan och trean, som till exempel årstider, universitetsliv och husdjur. Lägg in de tre expansionerna i grundspelet istället för det är det som är livet. Istället för att ska ett universitets kvarter, varför inte bara lägga in en byggnad eller två i det ordinära kvarteret och ha "student" (med inriktning) som yrke?

3) Ska det vara med husdjur, så kan de väl för fan göra det ordentligt! I trean har EA enbart fokuserat på hästar och hästtjejer som målgrupp. Men vi som gillar hundar/katter då?
Med häst kan du: Rida, tävla, avla, sälja, egenföretagare
Med hund kan du: gå promenader, avla, leka
Med katt kan du: avla, leka
Det är ju jätte logiskt att du ger bort en renrasig katt/hund! Och varför kan man inte tävla med hundar i agility?

4) När man skapar en vuxen sim är det väldigt orealistiskt att den simmen kan INGET! man borde ha ett antal färdighetspoäng att dela ut när man skapar simmen.

5) Tillbaka med lägenhetssystemet från tvåan! Att du inte kan bo granne med egna simmar är hel tokigt. Skyskrapor är skit!

6) Lägg ALLA övernaturliga väsen i en expansion! Jag spelar aldrig med övernaturliga väsen då de är fula och är förlöjligade.

7) Fler kvarter att välja emellan.

8) Piercings

9) fler yrken/jobb tex:
*hantverk (Lärling, målare, murare, snickare, arbetsledare, chef )
*hotellverksamhet (städare, reception, administration, guide, avdelningschef, hotellägare)
*Bonde! Kunna äga mark utanför din tomt där du kan odla, (ha tex kor, får, gätter som du ej styr utan bara matar och sköter om)
*Zoo/djurklinik (djurskötare, veterinär, reception/inträde)

10) Att via procent veta hur gammal en sim är översatt i år.

11) Fungerande graviditet för tonåringar. Typ att KUNNA ha myspys, men svårt att komma i rätt mood, och att de då blir gravida.

Några av mina många åsikter. Vissa är kanske inte direkt riktade till grundspelet, men det är mina önskemål :)

Jolly:

Att man ska kunna spela multiplayer-mode, d.v.s tillsammans med andra vänners simmar. Då blir konversationerna och händelserna mer interaktiva och realistiska eftersom två riktiga människor ligger bakom. Kanske lite väl ambitiöst men man kan ju önska

Björn Eriksson:

Jag skulle vela att maxis/EA, fixar så att man kan fira jul, som i The sims 2..

Björn Eriksson:


Sen hoppas vill jag att man ska kunna välja land i the sims 4 t.ex Sverige, Norge, Usa etc.

S:

Jag vill gärna få möjlighet att skapa en monarki med kung, drottning, prinsar, prinsessor och andra adelstitlar och att de som har dessa titlar får stort inflytande över resten av samhället.
Exempelvis att kungen/drottningen äger väldigt mycket av det offentliga, att det kommer upp olika scenario där de måste ta beslut och att det blir konsekvenser för alla, lite som sims medeltiden (fast man ska kunna styra alla och kunna bestämma hur man vill att fet ska vara upplagt).
Tycker att man ska kunna välja regerande monark (kung/drottning), tronarvinge (kronprins/kronprinsessa), prins/prinsessa (endast avkommor till monark och deras avkommor samt partners), hertig/hertiginna, greve/grevinna, herr/fru/fröken etc.
Det ska finnas uppgifter som bara dessa kan göra (exempelvis invigningar etc, ha tillgång till massa fina kläder och dylikt). Monarken ska ha alla privelegium likaså dess partner, tronarvingen har de flesta privilegiumen, de som är utan titel har som "vanligt folk" och ska exempelvis "ära monarken" etc.
Det ska finnas ordentligt med pengar, ordentligt slott att bo i och så.

Tycker även att det ska finnas större tomter och möjlighet att göra fler våningar på huset (samt källare även om man använder grund). Tomterna som finns nu är väldigt små om man vill kunna bygga ett ordentligt stort hus och även få till en ordentlig trädgård.

Som många andra ska det så klart finnas bland annat årstider redan i grundspelet.

Det ska vara rimligare med betygen i skolan, som det är nu är det inte möjligt att få bra betyg om man väljer att ha kort livslängd/barndom vilket är riktigt trist.

Det ska finnas vettigare personligheter och finnas orsak till att välja favoritfärg etc.

Mer dekoration, som blommor, dukar och så, fönsterbrädor som man kan sätta saker på, bättre matchning gällande inredning (soffgrupper, bord, bokhyllor etc i samma stil).

Möjlighet för föräldrar att uppfostra sina barn (exempelvis skicka till rummet).

Möjlighet att ha sommarhus/semesterbostad utan att behöva ha ett visst antal visumpoäng…
Hela familjen (inklusive gravida och bebisar) ska kunna åka iväg.

Jag vill kunna anställa personer som ska göra vad de blir tillsagda (typ butlern fast ännu mer) som exempelvis nanny som bor i huset och verkligen tar hand om barnet, inte bara passar (exempelvis lär att hå, prata, potträna, ser till att läxorna blir gjorda), privatskolor ska vara mer avancerat och verkligen ge något.

Annonymos:

Skulle vilja ha en friare värld. T.ex att man kan åka eller flytta från Twinbrook till städer som Bridgeport.

Annonymos:

Monarki eller ett särskillt land kommer nog aldrig hända. För att sims inte är inriktade på något särskilt land. Sen så är sims baserad på USA för att skaparna är ju ifrån USA. Att dem gör sånadära extra spel som Djurliv t.ex är för att tjäna så mycket som möjligt. Sims 3 är jätte roligt men det finns saker som kan bli bättre.
1) Friare värld som jag skrev ovanför
2) Mer städer, känns för lite att välja på.
2a) Mer storstäder, mest för mig själv då jag älskar storstäder både i spel och verkligheten. La den som 2a för att det inte verkar vara ett allmänt krav.
3) Mer grannar i lägenheter, känns ganska tomt när det bara är 1-2 hushåll i ett 18 våningshus.
4) Mycket mer barn/tonårs nöjen, som t.ex klädesaffär,spelhallar m.m.
5) Mer humöreffekter, t.ex att man kan tröttna på vissa rätter.
6) Mer yrken, önskade yrken:
Veterinär (Husdjur)
Pizzabud och pizzabagare
Taxiförare
Tuistguide
7) Två expansionspaket som handlar om livet ute på landet och en helt fokuserad på idrotter och andra hobbys.
8) Kunna vara med i ungdoms idrottslag.

Saga:

Att man ska kunna flytta mellan olika städer!! Blir tokig av att man inte kan flytta från storstaden till det idylliska landet..

Svar: Man kan flytta från olika städer med den senaste uppdateringen!
Emme

Ellen:

Jag skulle vilja att The Sims 4 har :
1. Super bra låtar, som The sims 1 och 2 och 3 har.
2. Att man kan komma in på simmarnas jobb, skola. :)
3. Dem 4 årstiderna är med.
4. Mera jobba.
5. Att det blir lättare att spela på en annan familj. Precis som The sims 2. När man har spelat en familj så kan man hoppa till nästa, utan att gå ur kvarteret. :)
6. Finnas djur, pyrl-paketer som det finns på the sims 2 och 3. :)
7. Att komma in i olika affärer, som mataffären osv, När man kan se att Simmarna handlar mat eller så.
8. Att det finns hotell, att simmarna åker på olika resor! :D

Jag ser fram emot The Sims 4!

Kommentera inlägget här: