Önskesim: Leonardo Sawyer

Leonardo, önskad av Thea
 
Leonardo har aldrig kunnat skaffa sig några ordentliga vänner, och han skyller på att han flyttat så många gånger men dom som tagit sig tid att lära känna honom vet att det är för att han inte kan föra ett riktigt samtal. Det blir mest "eeeh....har du hört skämtet om laman och ankan...eeeeh". Leo har faktiskt flyttat en hel del men det har aldrig blivit bra. Han drömmer om att hitta drömflickvännen men än så länge har han bara haft en, när dom var fem. Han skämmer ofta ut sig med att berätta om laman och ankan tre gånger i rad och sen vifta med armarna så att han slår till någon. När han först flyttar till en stad svämmar det men tjejer som vill prata men sen när dom han pratat med dom tre sekunder så måste nästan alla på toa i fem timmar.
 
 
 
Ladda ner: Mediafire, Exchange
 
Har du missat att önska en sim är det bara att klicka HÄR och fyll i det sombehövs! DU kan önska hur månag simmar du vill! :)
Thea:

Jag har glömt att säga TACK SÅ HEMSKT MYCKET SÅ BRA HAN BLEV!!!!!!!!!!! Har spelat så mycket så jag glömt att tacka <3 så bra han blev!!!!!!!!!!!!!

Svar: Kul att du gillade honom, blev själv väldigt nöjd med Leonardo! :)
Emme

Kommentera inlägget här: