Topplista: Expansioner

1. Helt klart Universitetsliv! Älskar att simmarna kan åka på universitetet och plantsimmarna är som pricken över i:et! Mycket detaljer som att man kan sitta ner med datorn mm.
 
 
2. Årstider, det är verkligen välgjort och det blir mycket roligare att sepal med årstider. Expanderar verkligen spelet!
 
 
3. Kvällsnöjen, bridgeport är min absoluta favoritstad och kändisgrejen är helt roligt!
 
 
4. Husdjur, ett husdjur gör livet bättre tycker jag. Jag har själv inget djur så mian simmar brukar ofta ha hund eller katt! + Appaoosa Plains är väldigt vacker!
 
 
5. Övernaturligt. Jag är inget fan av varulvar och vampyrer men jag tycker att älvorna är väldigt söta! Fina möbler och jag gillar gungstolarna!
 
 
6. Destination världen, det är kul att man kan resa men jag tycker att det var snålt av EA att man bara kan rea till tre olika ställen!
 
 
7. I Rampljuset, det är kul att man kan resa till kompisars spel men det är nog det ända.
 
 
8. Drömjobb. Jag gillar inte de nya yrkena, okej att vara arkitekt är kul men vem vill bli uppfinnare? Inte mina simmar iallafall.
 
 
9. Och till sist Leva Livet. Jag hade nog förväntat mig mer av denna expansion. Lite mera småbarns interaktioner och grejer. Tonårsbalen är iochförsig ganska ok.
 
Kommentera inlägget här: